Sea of shoes


Gud vad vi är bra på att uppdatera, inte sant? makalöst om du frågar mig Irooooniii.

söndag!

Då var det söndag och dags för mig att börja skriva lite här igen!
Idag är jag jättetrött och hade bara tänkt ta det lungt och kanske plugga lite.. hata matte b! :(

Men men,.  annars har väl helgen varit bra, iaf hälften av den. I fredags var jag ute och åt och sen såg på bio med Malin och Maria.. och det var jättskoj!  Men igår skulle jag träffa mina tussisar My och elli men så klyddade tyvärr allt till sig så det blev inte av :(. miss them!

Nu ska jag återgå till tvn och sätta på en bra film!

Puss H


den 26 septemberJävla lördagkväll!

den 8 september, kväll

Skolan är verkligen igång. Känns inte helt normalt än och trots att den är igång saknar man vissa! Musik hela kvällen gäller för mig i alla fall. Sugen på en rikitgt bra film sen, förslag? Trevlig kväll, M


den 8 september


Hej GranCanaria, höstlovet säger jag bara. Hur snyggt? Mkt.


den 6 september

Jaha då var det söndag igen. Varit dålig hela helgen och det gillas inte. Men man kan inte sitta still för det! Igår följde jag med fina mamma och pappa till staden och hade det mysigt. Fick en söt mössa och halsband. Senare kom pojkvän. Tänkt att se sverige-ungern med strömavbrott stoppade oss! Söndag och fortfarande sjuk. Skola imorgon? Puss vettja!

den 5 september

ZLATAN ÄR SÅ JÄVLA GRYM HEEEEEEEEEERREGUD.

den 4 september, kväll


Behövs inte sägas så mycket egentligen.

den 4 september

Idag var det endast två lektioner i skolan. Sen kilade E och jag ner till stan och tittade runt i affärer och fikade. Väldigt mysigt. Träffade fina pojke snabbt och sen hem till sängen och neserilspray, kommer stanna där också ikväll. Okul förkylning nämligen. AaaatScho!

Förkyld


2 september


Hejhopp!

Idag har man gått ända till fyra i skolan och efter det stack jag & linnea till entré och byggde naglar. Jag tyckte faktiskt att dom blev bra och det kostade bara 300 kronor. Så det var bra pris!  Men nu ska jag äntligen sitta ner lite idag och sätta på en mysfilm.
Såhär blev resultatet på naglarnaPuss H

RSS 2.0