den 31 augusti

Nu ska vi tre och johanna vara jätteduktiga och sticka in till gymmet och ta ett step pass! Ska bli skönt och är väääldigt efterlängtat. Sen hem och råplugga tyskagloser, inte lika kul och speciellt inte utan pojkvän. Hörs,M!

Fredagskul





PUSS PÅ ER ALLA! NI ÄR BÄST

den 28 augusti


Jätterolig kväll. Ni är det bästa jag vet. Puss!

Onsdag

Ja då var denna dagen slut. Har varit fullt upp! Men som tur var fick vi sluta redan klockan två idag istället för halv fem, bara för vi slapp I-valet. Annars idag så har jag varit i stan lite och hittade jättemycket som jag vill ha men kan tyvärr inte köpa just för att jag inte har några money.. Så nu har jag sagt till mammi så vi ska in och shoppa loss på lördag! wihoo. Idag har jag även klippt lugg och topparna på Angelica, som man inte har sett på ett tag, så det var trevligt att träffa henne igen! Sen har jag även gjort slingor på mamma, plus att jag var och kollade på fotbollsmatch med elin och elli, det var trevligt det med!
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag se på dhw och sova.

Puss H

den 26 augusti

Veckan rullar på och imorogon är det redan torsdag och första riktiga skolveckan nästan avklarad! Pannkakor till middag är en lat favorit som gjorts idag. Sugen på helg då det väntas festligheter och pojkvänsmys. Go'kväll!

den 25 augusti


Man tackar kings of leon en dags som denna! Högsta volym i lurarna. Njut!


Måndag

Hej!

Idag började man skolan vid tio och fick förvånandsfullt faktiskt sluta redan klockan två! Det berodde på att vi slapp engelskan annars hade vi slutat halv fyra. så det var tur!

Efter skolan stack jag bara snabbt in om en salong och frågade om jag och Malin kunde få praktisera där, men dom kunde tyvärr inte svara på det nu så dom skulle ringa mig sen. Så det är väl bara till att vänta och se hur det blir med det. Annars idag så har jag inte gjort så mycket, kollat lite på DHW ( Desperate Housewives) och typ chillat vid poolen. Jag har faktiskt även börjat med en svenska uppgift som inte ska vara inne förrens nästa vecka. Riktigt stålt över mig själv! haha. 
Men nu längtar jag bara som fan till fredag, det ska blir såå skoj!

Puss H

den 24 augusti


Kilar in och ser tff spela mot halmstad ikväll! Lär bli kallt. Puss!


den 23 augusti, kväll

Bio var på tal men blev inte av. Istället massa sol och skönt i trädgården med godsaker. Ikväll tänker jag komma loss och faktiskt se en tre timmars lång film som jag velat se länge nu. Hoppas ni får en bra söndagskväll för det ska jag ha. Hörs, M.


Söndagsmys

Jag fick precis reda på något läskigt. Jag var inne på en blogg och såg att man kunde göra ett test för att se när man ska dö. Så jag kollade ju såklart upp det, och det visade sig att jag ska dö den 5 februari 2072. Det känns lite creepy att veta om det.. haha om det nu stämmer. Och om det gör det ska jag bli iallafall 80 år, haha vi får väl se.

Annars idag så har jag inte gjort något speciellt, kollat lite på dhw bara. Har faktiskt lite tråkigt, men samtidigt pallar jag inte hitta på något. så det blir nog bara chill för min del idag. Simon kanske kommer hit sen ikväll också och chillar med mig. Men nu ska jag ut och bada lite i vår sköna pool.

Puss H

den 23 augusti


Chingtjong! Idag är jag jättesugen på att gå på bio Och tänker förhoppningsvis göra det också. Puss!

den 22 augisti, kväll.


Tjejmiddag hemma hos fina Frida fylld med skvaller och snack! Hur mysigt som helst.

Sjukling

Hej!
Idag var det meningen att jag först skulle jobba på Torpalängan, och sedan åka till F för att fira hennes födelsedag. Istället har jag spenderat dagen liggandes i soffan med 40 graders feber. Nu myser jag med min mammi och snart ska vi kolla på film. Hoppas verkligen att jag blir frisk, har inte tid att vara sjuk! Ha en trevlig lördag :) PUSS/E

den 22 augusti

hejhej!

Nu äntligen har jag tid att uppdatera lite. Har varit fullt upp nu i veckan. I onsdes gick vi till halv fem och sen efter det stack vi till nrj in the park, det var väl helt okej, men artisterna var itne dom bästa. I torsdes var jag på praktik till sju i malmö och kom inte hem fråns vid åtta. Efter det var jag så trött att jag somnade vid tio.. usch! haha. Och igår var klassen i trelleborg på ett frisörmuséum, som faktiskt är det ända firsörmuseét som finns i Sverige.. ändå rätt coolt, haha! Sen träffa jag på tjejerna och vi stack hem till elli lite och åt onyttigt och såg på tv. Sen igårkväll stack jag hem till simon och mös med honom.
Idag har jag och simon varit tillsammans i två år och tre månader, och det har varit uuunderbart! (: 
Ikväll bär det av till Frida på tjejmiddag, och det ska bli mysigt och skoj!

p.s my och elli är söta

Puss H

den 21 augusti

Fredag! Händer inte så mycket för tillfället, musik i öronen på högsta volym och gottis. Började tio och slutade elva idag, ganska störigt faktiskt. Stack ner till staden en runda och köpte mig ett par vita converse! Alltid kul, efterlängtade. Är sugen på malmöfestivalen ikväll egentligen men regnet gör att jag stannar inne. Var hos E med H innan och såg dhw. Nu mer musik. Puss, M.

den 20 augusti

Oj, vi är lite dåliga på att uppdatera. Kan bero på att skolan nu har satt igång, vi börjar inte på riktigt förrän på måndag men Hanna har ett tufft schema. Imorgon börjar vi 10 och slutar 12, ska bara leka lite lekar som spidtreorna har ordnat, sen är det äntligen helg igen. Nu ska jag gå in och kolla farmville en sista gång innan jag ska nanna. Vi hörs imorgon! /E


Nrj in the park!

I eftermiddags bar det in till malmöfestivalen med finisar! Åt gott från olika stånd sen uppträde på stora torg såklart! Diggade stenhårt fast alla sög! Aja man får ju göra det roligt av det, trots tråkiga artister! Bilder kommer imorgon. Enormt törstig och lagom trött så detta får räcka för idag. Nanna sött!

Fancy dress bal

Iskallt ute och iskall glass. Inte så jättebra kombination när man är förkyld men gott var det iallfall! Imorgon ringer klockan halv nio för att komma in i rätt tid, istället för tolv! Ska se till att få lite sol innan vi sticker också. Gonattå M

Tisdag

Hejhopp!

Nu har man äntligen kommit hem från skolan. Även om vi inte gick så länge idag blir man astrött. På onsdagar kommer jag gå till halv fem/ fem, på torsdagar till sju och på fredagar till fem , och sen ska man dessutom ta sig hem från malmö efter det :((( .. Sjuukt trött kommer jag blir ja! aja..

Ikväll ska vi till kiosken i beddinge och köpa glass hos bea och elin. ska bli gott!! (:
Men nu ska jag nog sova lite.

Här är en bild från ett år tillbaka.. Jag my och elli + tre andra snyggisar


Puss H

One more to go!

Sista dagen på sommarlovet 2009.. Låter hemskt faktiskt, och vad hittar man på? Inte ett jäkla dugg. Så jag behöver förslag och det är snabbt! Har iallfall varit en underbar sommar och nu väntar en fullspäckad höst. Sugen på att sola men nej, blåser ju jättemycket här nere vid havet, får vänta tills torsdag, då jävlar! Nej dags att komma loss. Pusspåer M.

Farmville

Igår visade Anette mig farmville, som är ett spel man kan spela på facebook. Nu är jag fast, jag loggar in hela tiden fär att se om det finns nåt att skörda eller om jag har fått några nya grannförfrågningar. Försöker få My&Bea att också fastna, men det går väl sådär. Nu ska jag bara vänta tills mina bönor är klara, sen ska jag nanna. GODNATT ♥

Romeo and Juliet


den 17 Augusti

Hellu. Helgen har varit fylld med festligheter och därför sov man ut enda till ett idag. Men det lönade sig inte, för man blev bara ännu tröttare.. Tandläkarbesök och en runda i stan med fika har jag hunnit med idag och ikväll blir det att verkligen ta det lugnt framför teven, kanske någon som har lust? Känns skönt att börja på onsdag, börjar känna mig lite för rastlös med att detta latande och inget jobb där heller! Hadetfint M.

Skola!

Om en halvtimme ska man ta bussen till malmö för att börja skolan igen. ska bli kul men samtidigt inte. Kommer gå sjukt långa dagar på torsdagar och fredagar tillexempel. men annars känns det skönt att börja igen. Nu ska jag gå ner och äta frukost.

Puss H


Sunday

Söndag idag, och skolan börjar på onsdag vilket innebär att vi bara har två lediga dagar kvar.. Ska ändå bli skönt att komma igång med allt igen, träningen till exempel!  Idag ska jag inte göra något speciellt, men ikväll blir det hem till J med lite annat folk :)
PUSSSSSS/ E


16 Augusti

Gårkvällen spenderades i malmö med E och M. Vimlade av folk och svårt att komma fram men annars helt okej. Veronica Maggio och en bit av timbuktu var det vi hann se igår. Träffade på en maltapåg från Lund som är saknaaad!
Idag ska jag försöka kila till stranden och tvinga fram solen tillsammans med R mmhi. Och får inte glömma, stort grattis till bästa Johanna idag!! Puss på er!

Pictures


Här är några bilder från yesterdaay!


    

15 augusti

Jag hade, precis som Hanna väldigt trevligt igår, kul att se att i stort sett alla var utklädda! Vi ska lägga in bilder från gårdagen snart. Nu sitter jag och väntar på att My ska komma hem så att jag kan dra med henne till malmöfestivalen, bra artister ikväll ju!  PUSSSSS/ elli.

Tackar för kul kväll igår hos Pooonta med Simon! Blev uppdragen av familjen till Ystad imorse trots hemma sent.. Menmen, ikväll satsar vi på Malmöfestivalen! Jaaaadå! Och hoppas på bra artiser och inget regn.. Peace! M


Godmorgon

Hade jättetrevligt igår och vill tacka alla för en trevlig kväll. Lägger in bilder senare när man får chansen.
Puss, Hanna

Fredag!

Ikväll blir det fest för Simon och Pontus som båda har fyllt 18. Temat för festen är kändisar, vad vi ska klä ut oss till får ni se imorgon. Vi hörs kanske senare, annars får ni ha en superbra fredag!  PUSS

Uppdate: Hela förmiddagen har jag suttit i en båt i en sjö och åkt runt med papiljotter i håret med sjal över, måste varit en jäkla syn det.. Det på grund av jag måste lyckas få håret enormt så det passar min karaktär ikväll! Lär bli kul att se om det funkar, annars har det varit ett jäkla bry... M

Vår kväll

Hanna&jag cyklade ut till beddinge för att hälsa på Jojo i glasskiosken. Så fort chefen hade gått fick vi vars en stor glass. Efter en pratstund cyklade vi hem igen. Nu sitter vi hemma hos Johanna, Hannas pojkvän är också här. Vi håller på att fixa Hanna&Johannas utklädnad till imorgon när vi ska på maskeradfest. Nu ska vi gå och chilla lite.
Ha det bra!  / puss, Elli

Min kväll tillbringades med kalas här hemma med tårta och rubbet! Faster och co. på besök. Väldigt mysigt det med, med spel där jag och kusin vann mihi. Imorgon stiger jag upp åtta, gillas ej!  / Gonatt, Mysan!

13 Augusti

Idag har vi tre lekt hos Hanna, jättemysigt med spel och gott snack!
Ikväll tänker vi våldgästa lilla Johanna i kisoken och snatta glass mhihi.
ses där! Puuuusss

Välkommen till vår blogg!

Hej allihopa!

Nu jävlar!!!
Ellinor Hanna My startar en gemensam blogg idag, hoppas ni tittar in då och då va!

Pusspåer!


RSS 2.0